-- Domain de Pimprez
-- Missie Tenerife
-- Vossenmeren
--
Target Volschub
--
Heijderbos
--
Frankrijk- Limoges
--
Info beekse bergen
--
Nederspiegels
--
Ergernissen
--
Concours 2006
--
Hilvarenbeek 2006-1
--
Hilvarenbeek 2006-2
--
Concours 2005
--
Jaarverslag 2005 - 1
--
Jaarverslag 2005 - 2
--
Jaarverslag 2005 - 3
--
Jaarverslag 2005 - 4
--
De Bolle
--
In Theorie
--
Praktisch Voeren
--
Karperen 1
--
Karperen 2
-- In Dienst vh Leger
-- Op Weg Naar:
-- Concours 2004
-- Jaarverslag 2004 - 1
-- Jaarverslag 2004 - 2
-- Jaarverslag 2004 - 3
-- Jaarverslag 2004 - 4
-- De verandering
-- De Voercampagne 1
-- De Voercampagne 2
-- Pech

Verhalen
=> Concours 2005
De jaarlijkse viswedstrijd van de plaatselijke hengelsportzaak is op 27/28 augustus 2005. Zoals ieder jaar waren we weer van de partij. Maar wel met geluk. We waren te laat voor de inschrijving en waren 2de reserve.
Een week van te vorden kreeg denny mijn vismaat een telefoontje dat we toch mee konden doen. Om 15:15 was de trekking op een nabijgelegen parkeerplaats. dit jaar was het mijn beurt om te loten. Nouja loten we waren het laatst erbij gekomen dus mag je ook het laatste lootje pakken het bleek stek 29 te zijn. Wel grappig laatste op de lijst en de laatse nummertje en de laatste stek was dan ook het hoogste nummer.
Er waren nog een paar huishoudelijke mededelingen. We zouden een uurtje later beginnen omdat er ook een witvis wedstreid was en enkele paatsen overgenomen moesten worden Ook zouden we controle krijgen op tenten. maar die heb ik niet gezien.
Na het opbouwen van de stek was het wachtenop het startsein, het weer was goed dus dat was ook niet zo erg. Er zat genoeg vis in de omgeving en hadden goede hoop op een visje. meerdere karpers waren hun baantje aan het trekken aan de oppervlakte.
Toen de avond viel hoorde we dat er de afgelopen weken erg slecht is gevangen. Waarschijnlijk door het weer zo wisselvallig. Maar om 22:30 uur was het dan toch zo ver een knoert harde fluiter. Na een dril van enkele minuten kwam er een mooie vis boven water. Deze werdt gelijk gewogen en bleek een vis te zijn van 11,3 kilo.

De volgende ochtend ging ik gelijk vragen bij de buren of ze ook nog wat hadden gevangen. die hadden bijde niets net als ons de rest van de nacht.

Verder hoorde we dat op stek 3 er vier uit waren gekomen met een niet al te groot gewicht. en op stek 23 hadden ze er 3 en die stonden op dat moment op 1

Wijzelf moesten er nog een bijvangen om hoger in de ranglijst te komen, helaas gebeurde dit niet. pas bij de prijsuitrijking hoorde we dat er een grotere vis is uitgekomen dan de onze en dat was wel jammer anders hadden we de prijs gehad van grootste vis. en natuurlijk een beker.

11,3 kilo en dan de 4de prijs We hadden prijs de vierde prijs om precies te zijn, helaas geen beker maar wel een kadobon van 100 euro de man.

Helaas zijn de uitslagen van het concours niet meer terug te vinden. Een plaats kunnen we invoeren. en dat is de vierde plaats.

In samenwerking met: hengelsportcentrum Wout van leeuwen Vlaardingen (web link)

Maar zoals elk jaar, kijken we alweer uit naar volgend jaar. Misschien is die eerste prijs dan wel voor ons.

Rens Kop